Forum

Переможець Отримає ...
 
Notifications
Clear all
Переможець Отримає Все (Fb2)
Переможець Отримає Все (Fb2)
Group: Registered
Joined: 2023-03-25
New Member

About Me

що чекає Україну в 2023 році, https://laatwaaipapagaai.org/.

А потім посидиш кілька днів удома, підводишся і їдеш знову. Федір вимкнув кондиціонер, чомусь увімкнутий на повну потужність, і підібрав кілька листків. Ну, практично тим самим, що й ви - намагаємося просувати психотехнології, - Федір підніс Славі запальничку, і той розкурив сигарету. «роздатчика». Староста управляв камерою, але тюремній адміністрації був абсолютно не підлеглий, а тим більше ніякій секретній частині, бо його не тюремна адміністрація призначала, а вибирала камера для себе, щоб не задушитись в хаосі. Якщо ти, звісно, погодишся зачекати хоча б зо два тижні, що чекає Україну в майбутньому 2023б я розрахувалася з тобою за послуги. Якщо я це зроблю зараз, буду найбожевільнішою людиною у світі. Звідки він узяв, що не має права спілкуватися з нею, насамперед, як із гарною та сексуальною жінкою, а потім уже як просто з розумною людиною? Так, наче він з якоїсь біди не мав на це права. Та це було наче своєрідне табу. Щоправда, авто було лише шестирічне й коштувало майже три тисячі, а «розтаможка» обіцяла потягти за собою ще мінімум тисячу. Влетів одразу на тисячу. У повісті «Козаки» (1862) Льва Толстого оповідач згадує мимохідь, що в багатьох випадках цілі козацькі села були переселені на Кавказ, щоб тримати місцеве населення під контролем і забезпечувати бази для подальших завоювань. Не зазирай, не зазирай, там все гаразд, бо ще такого на Русі не бувало, щоб молодий князь та не справився з молодою княгинею на широкому ложі сінника, засланому двадцятьма сімома снопами і накритому ведмежими хутрами.

 

 

Він розігнувся і притулив до грудей рушник, ще вогкий після неї. Іншим. Він вразив Андрія своєю поведінкою під час першої ж роздачі обіду (першої, яку тут побачив Андрій). Я - зрозуміло, а ти яким вітром тут опинився? О, ні. До чого тут його мати? Вона впивається в мене губами й шепоче: «Дурнику, чого ти від мене тікаєш? Я стільки часу не мав жінки, а ти така… А що буде далі з Україною 2023 ти заробиш? Я дуже скептично ставився до її творів, думаю, що через це між нами виросла стіна. Ви маєте вже дуже мало часу. Підкреслюючи значення українсько-татарського союзу для розуміння подій 1649 року, зокрема Зборівської битви, яка завершилася підписанням однойменного договору, треба зазначити: поширену в українській історіографії думку про припинення бою через зраду кримського хана намагається спростувати вже згаданий І. Я підпускаю її, аби спостерігати за розвитком подій далі. Їхати далі поночі годі було й думати, тому, діставшися найближчої автостоянки, Віктор зупинився. Однак, піддавшись потокам туристів, ми збилися зі шляху і втратили орієнтири - замість очікуваних голубів і старих Прокурацій ми йшли кудись все далі вглиб у тінисті, темні переходи. Микола посміхався Стаховим розповідям, та посмішка ця скидалась на маску, що от-от зісковзне і відкриє справжнє його обличчя, він уже стомився її тримати, ця посмішка стягувала йому лице, як налипла глина, і, дивлячись на Стаха, він раптом подумав, що той теж у масці, тільки Стах зодягнув її давно, уже звик, притерся, вона не муляє йому, а надійно приховує від світу його вразливу душу, захищає Стаха ще, може, відтоді, коли він розпрощався зі своєю першою любов’ю.

 

 

До самого місця призначення вони говорили - про десант, парашутні стрибки - адже ця тема все-таки цікавила Ірину. Час від часу він поглядав у дзеркало заднього огляду, посміхаючись на те, як ця рішуча жінка «притискається» до нього. Кілометрів за п’ятдесят «Форд» уже не висів у нього на хвості. Заручившись запасним варіантом у Дітмара у вигляді невеличкого та відносно дешевого і збереженого «Фольксвагена», вони все-таки проїхалися ще по кількох точках, доки Ірина не уздріла, як сама вважала, просто фантастичне авто - компактний «Форд». Ти наче ще більше змучився, аніж я, - помітила Ірина. Таким темпом вони діставатимуться ще якнайменше добу. Проте цього разу щось наче було не так. У «дев'ятці» це було цілком стерпно. Жодних думок, жодних намірів щодо неї, але саме це відчуття виявилося доволі нав'язливим і заважало розслабитися. А перед нею самою Віктор не мав жодних зобов'язань. Віктор їхав не більше шістдесяти по крайній правій смузі потужного автобану, а зліва тільки й свистіли інші, обганяючи їх. Змучена, вона заснула швидко, а Віктор довго лежав, потім виходив палити, сидів на задньому бампері машини наодинці з темрявою. Поївши в барі, вони знову довго розмовляли перед тим, як заснути.

 

 

Ірина категорично відмовилася витрачати гроші на номер і забагла спати в машині - як і минулої ночі. Уранці Ірина відверто стурбовано глянула на нього. Вона здивовано підняла на нього очі. Це кидається в очі. Гарна баня була. Пробач, я вихлюпала всю воду. Пробач, - сказала вона. Сама ж вона отримувала задоволення від спілкування з чоловіком, який насправді виявився не настільки цікавим, як здавалося спочатку, проте… Лише в першому випадку є підстави для оцінки правотлумачного підходу КСУ як природно-правового. Водночас винесення терміна правосуддя в назву розділу (глави) дає підстави вважати цей термін ширшим за змістом, аніж термін судочинство. Коли як. Іноді навіть у мінуси влітаєш. Цікава робота. Майже як у мене. Заради цього пройшов крізь оте десантне пекло, заради цього відібрав життя чотирьох таких самих, як він, хлопців, заради цього… Вони оперують таких дітей з усього світу. Вони також не заслужили смерті. Коли завдають образи державі, потерпілими виявляються всі громадяни… Коли вони надходили, оці думки, рука сама витягала з пачки цигарку, а тверезий розум усвідомлював, що допускати їх - лише даремно мучити себе. Коли б тільки воно втрутилось! У кожному судовому випадку право потребує перегляду задля встановлення, наскільки воно захищає суспільство. То, може, це зобов'язання перед собою? Мене лякають ті, хто це кардинально змінює, ламає звичну логіку речей, топчучи слабших, котрі з приреченими зойками тонуть під брутальними ногами й навіки зникають у моторошній багнюці невідомого.

Location

Occupation

homepage
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:
Shopping Cart