Forum

08.08.2023 ТИ ДУМАЄ...
 
Notifications
Clear all
08.08.2023 ТИ ДУМАЄШ ВІЙНА ДЕСЬ ТАМ?
08.08.2023 ТИ ДУМАЄШ ВІЙНА ДЕСЬ ТАМ?
Group: Registered
Joined: 2023-01-03
New Member

About Me

По-перше, зростання цін сирих продуктів, що спостерігалося минулого року (насамперед, м’яса та молока), продовжить відображатися на цінах на продукти з високим ступенем обробки. Його будуть стимулювати все ще високі темпи зростання реальних зарплат, а також інших доходів населення, у тому числі пенсій. Націй Землі гіднім букеті. На Землі тут для вас. На гаї й діброви. На турбіну воду лєє? Вот хтось пхає тоту воду? Хоча і знаєш, що це жах. Й невигаданий жах оцей. 1. Карта правосуддя в гороскопі для України на 2022 рік вказує на те, що нас чекає непідкупне і неупереджене правосуддя. Це зовсім не говорить про наявність у них якогось особливого дару, а скоріше, навпаки, https://ukrainatoday.com.ua/prorotstva-na-2023-rik-vid-vidomykh-ekstrasensiv/ вказує на розуміння процесів, що відбуваються і вміння робити відповідні висновки. Це дуже важливі питання. Це перехід на 2024 рік, коли буде звільнено три особливі території - Донецьку та Луганську області, а також Крим. Це той час, коли до нас можуть повернутися наші території. Це НАШЕ й не прийшло з Варяг. Це просто і працює, як магія! За одним, увесь 2023 рік буде складним, а повна перемога зі звільненням усіх територій може статися протягом двох років.

 

 

Щоправда, воно ходить мережею вже щонайменше десять років, а час його здійснення регулярно зсувається на наступний рік. Схожі списки регулярно публікують і українські ЗМІ. Ставитися серйозно до пророкувань Ванги на 2022 рік, кожен вирішує для себе сам, адже серед озвучених провидицею подій збулися не всі. Астрологи кажуть, що наступний рік, як і нинішній, буде багатий на політичні чвари. На його думку, найближчими кількома місяцями увагу російського керівництва, а саме воно ухвалює рішення, буде зосереджено на президентських виборах в Росії. На голові з соломи бриль. На її думку, в останні кілька років було закладено правильний механізм, а саме антидискримінаційна експертиза підручників. Байден висловив думку, що путін може припинити війну в Україні того ж дня, як ухвалить рішення і виведе свої війська, але виграти її він уже не може. Вона також додала, що на її думку, чинний президент нашої країни ще не вирішив, чи хоче балотуватися на другий президентський термін. Вона ж йде до неба. Україна спустошена, але водночас рейтинг Путіна страждає, і його становище всередині країни стає нестійким, тому що еліти ставлять під сумнів його політику, а народ нарікає на економічну ситуацію в Росії та зниження її глобального статусу. Тож, поки ситуація всередині Росії не стане критичною, навряд чи варто очікувати кардинальних змін настроїв.

 

 

Як ти грошей стане. Як наслідок, дефіцит поточного рахунку збережеться на рівні близько 3% від ВВП у 2018 - 2020 роках. Як повідомляв OBOZREVATEL, українська тарологиня вважає, що Путін може померти у 2023 році. Але Занчетта налаштована песимістично і вважає, що наприкінці 2023 року війна досі триватиме. Але саме цифра 8 символізує перемогу українського народу, вона й асоціюється з нами: ми сильні нескінченно, ми все зможемо. На нашій вольній землі сіє. На потом скропленій ріллі. На жаль це так. Як смерть не спішить. У грудні 2021 року для свого прогнозу він обрав два катерни, у яких потім побачили передбачення війни в Україні та смерть Єлизавети ІІ. Видання побачило у ньому смерть Кім Чен Ина. Як маєш час, то почекай. Як відзначається в матеріалах, порівняно з прогнозом, оприлюдненим у січні 2019 року, прогноз на 2019 році знижено на 0,2 в.п. Як бачимо, не схибив. Тут потрібно звернути увагу на найближче затемнення 30 квітня та знак зодіаку, в якому воно станеться - Телець.

 

 

Мохсен Норузі, який брав участь у «Битві екстрасенсів», думає, що процвітання України не за горами, уже з 2017 р., коли затяжні конфлікти вичерпають себе, а перетворення у різних сферах тільки почнуться. Долар почне знижуватися з 2017 р. Найбільші проблеми почнуться в серпні, коли Уран, Сатурн, Венера, Плутон і Місяць приймуть напружене положення. Він також писав, що на планеті 40 років не буде дощу, а коли він все ж таки проллється, почнуться повені, які спустошать народи. 23 лютого був фатальний день, коли Марс і Плутон розпочали своє зближення в знаку Козерога. Після 24 лютого 2022 року життя всіх українців змінилося, цивілізовані країни об’єдналися для надання допомоги, а наші воїни стали на захист суверенної і незалежної держави. Далі приховувати очевидне неможливо, а саме те, що Росія бере участь в цьому конфлікті в Україні на боці «сепаратистів». Нас за душу бере. Й міняє звичний хід подій. Що ви там сказали? Що вони не з нами.

Location

Occupation

https://ukrainatoday.com.ua/prorotstva-na-2023-rik-vid-vidomykh-ekstrasensiv/
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:
Shopping Cart